Nieuws


10 januari 2017

NVLF gaat over op een nieuw ledensysteem

Op dit moment wordt bij de NVLF achter de schermen hard gewerkt aan de overgang naar een nieuw ledensysteem.


10 januari 2017

Wat speelt er bij u op de werkvloer?

Vindt u het belangrijk dat het NVLF-bestuur over zaken praat die u aangaan? En wilt u het NVLF-bestuur adviseren door te delen wat leeft bij u op de werkvloer? Meld u dan nu aan voor de klankbordgroep.


10 januari 2017

Vragen over vervallen herhaalverwijzing

We krijgen ook veel vragen van leden over de afspraken rondom het vervallen van de herhaalverwijzing. Helaas kunnen we u daarover pas informeren als de landelijke werkgroep administratieve lastenverlichting paramedici hiervoor groen licht geeft.


10 januari 2017

Veelgestelde vragen over de Wkkgz

Er komen bij ons veel vragen binnen over de invoering van de geschillenregeling per 1 januari 2017 in het kader van de Wkkgz. Bijvoorbeeld wat het verschil is met de beroepsaansprakelijkheidverzekering.


03 januari 2017

Wat zou u het bestuur willen vragen?

Heeft u een vraag die u altijd al wilde stellen aan het verenigingsbestuur van de NVLF? Laat het ons weten!


03 januari 2017

Nieuwe website NVLF binnenkort live

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe website van de NVLF. De site gaat eind januari live.


03 januari 2017

Wkkgz-regeling gratis voor leden

Sinds 1 januari 2017 moet iedere logopedist beschikken over een klachtenregeling en een klachtenfunctionaris. Ook moet u zijn aangesloten bij een geschilleninstantie. De NVLF heeft dit voor logopedisten met een eigen praktijk of logopedisten die in dienst zijn van een praktijk collectief geregeld. Wanneer zij lid zijn van de NVLF, is aansluiting bij de regeling gratis en automatisch voor u geregeld. U hoeft hier dus niets meer voor te doen.


03 januari 2017
Vereniging

Betaling van uw NVLF-contributie

In februari ontvangt u de factuur voor de contributie van uw NVLF-lidmaatschap voor 2017. U krijgt deze factuur per e-mail. Studenten krijgen geen factuur. Voor hen is het lidmaatschap gratis.


23 december 2016

Werk mee aan nieuwe richtlijn Developmental Coordination Disorder

Werkt u als logopedist veel met cliënten met een Developmental Coordination Disorder (DCD) én heeft u affiniteit met richtlijnontwikkeling? Meldt u dan aan!


22 december 2016

Wkkgz-regeling voor leden gratis, voor niet-leden 175 euro

Per 1 januari 2017 moet u als logopedist beschikken over een klachtenregeling en een klachtenfunctionaris. Ook moet u zijn aangesloten bij een geschilleninstantie. De NVLF heeft dit voor logopedisten met een eigen praktijk of logopedisten die in dienst zijn van een praktijk collectief geregeld. Voor leden van de NVLF is dit gratis.


 1 2 3 >  Laatste ⟩