Samen sterk in een veranderend zorglandschap

Om met plezier te kunnen blijven werken, is het belangrijk bij te blijven op je vakgebied. Daarnaast zijn goede (financiële) randvoorwaarden noodzakelijk. Beide thema’s staan centraal op het NVLF-congres op zaterdag 1 oktober a.s. in het NBC in Nieuwegein.NVLF jaarcongres

Het ochtendprogramma gaat over ‘het veranderende zorglandschap’ waarbij we onze visie delen met betrokken stakeholders zoals ACM, KNGF, VWS en Zorginstituut Nederland. Wat gaat er gebeuren met tarieven en honorering als vanaf 1 januari a.s. sprake is van vrije tarieven? Welke veranderingen komen er nog meer aan? Wat kun je nog beïnvloeden? Begrijpen beleidsmakers wel wat er op de werkvloer gebeurt? Ben ik straks nog met mijn vak bezig of vooral met de rompslomp eromheen?
Deze vragen krijgen een antwoord vanuit verschillende hoeken, onder leiding van een actieve dagvoorzitter die de zaal nadrukkelijk betrekt bij de discussie.

Presentaties en materialenmarkt
De vakinhoudelijke sessies gaan dit jaar over dyslexie, preverbale logopedie en vroegsignalering. Voor preverbale logopedie kunnen extra studiepunten behaald worden door middel van een huiswerkopdracht voorafgaande aan het congres. Meer informatie hierover volgt snel.
En natuurlijk houden we dit jaar ook weer een informatie- en materialenmarkt.

Maak kennis met de nieuwe NVLF-voorzitter
Sinds 1 mei is Michel Dutrée voorzitter van de vereniging. Tijdens het ochtendgedeelte van het congres zal hij zijn eerste indrukken en opvattingen delen. Daarna komt hij graag in contact om de ervaringen in het veld uit eerste hand te vernemen.

Nu beslissen is geld besparen!
Toch al van plan om naar het congres op 1 oktober te komen? Schrijf dan nu in, dat scheelt tien procent! Leden die zich aanmelden voor 22 augustus* betalen 135 in plaats van 150 euro. Aanmelden kan heel eenvoudig via de speciale congrespagina. Met deze website houden we je op de hoogte van alle actuele congresinformatie.

*Let op: na 22 augustus zullen er geen andere kortingsacties zijn.